Телефони за бърза поръчка

0878 567 491

OIL of OREGANO 150mg - 90softgels - пречистващо действие

  • Марка Biovea
  • Модел 90softgels
  • Наличност В наличност
  • 27,60 лв.


Бърза поръчка

Унищожава организмите, причиняващи кожни инфекции и храносмилателни проблеми.  Помага в лечението на леки стомашни проблеми. Укрепва имунната система. Повишава ставната и мускулната гъвкавост. Подобрява здравето на дихателните пътища.

Съставки: Риган 150mg (10:1 екстракт еквивалентен на 1500 мг риган). Не съдържа захар, изкуствени подсладители, оцветители, овкусители и консерванти.

Употреба: Да се приема 1 софтгел капсула 1-2 пъти дневно с храната или според предписанието на лекар. Ако имате усещане за загряване след употреба, това е нормална реакция.

Опаковка: 90 софтгел капсули в контейнер.

Какво е масло от риган?

Маслото от риган е екстракт от растението риган, известно още като Origanum Vulgare. Това растение е член на семейство Устоцветни. Маслото от риган е силно пречистващо средство, което оказва изключително полезно действие върху човешкото здраве. То е естествена субстанция, извлечена от див риган. Двете ключови съединения в него са карвакрол и тимол. Изследвания показват, че тези две съединения влияят на вредните микроорганизми, които причиняват много болести при човека.

Важно е да не се обърква маслото от риган с обикновения риган, който се използва като подправка в готварството. Обикновеният риган се нарича Origanum Marjoram, докато маслото от риган се извлича от Origanum Vulgare.

Защо да приемате масло от риган?

Маслото от риган е известно с това, че е мощно противовъзпалително, антибактериално, противогъбично и противопаразитно средство, което може да намали болката и възпалението и успешно да отблъсне инфекциите. Маслото от риган подсилва имунната система, увеличава гъвкавостта на ставите и мускулите и подобрява дихателната функция. Най-популярното полезно действие на маслото от риган е неговата способност да лекува леки стомашни проблеми. То също е добре известно със свойството си да предизвиква откашляне. Освен това, риганът има и много други предимства: унищожава гъбичките, помага при храносмилателни проблеми, мигрена, епидермофития (гъбично заболяване, засягащо кожата между пръстите и по гънките), възпалено гърло, дихателни проблеми, пърхот ( и други кожни проблеми).

Има ли странични ефекти?

• Маслото от риган може да намали способността на организма да усвоява желязото. Затова се препоръчва всяка редовна употреба да бъде придружена с прием на хранителна добавка желязо. Поради тази причина редовният прием на масло от риган от бременни жени не е препоръчителен.

• Хора, алергични към мащерка, босилек, мента или градински чай, може да се окажат чувствителни към маслото от риган, тъй като тези растения са от едно семейство. Ако по време на прием на маслото от риган получите кожно раздразнение и обриви или започнете да повръщате, препоръчително е да спрете приема и да се консултирате с лекар.

 

Произход: САЩ

Напишете отзив

Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.

Етикети: масло от риган, храносмилане, имунна система, стави, мускули, дихателни пътища,