Телефони за бърза поръчка

0878 567 491

Полимакс плюс / Polymax Plus 90 таблетки + 15 капсули

  • Марка Rex Pharmaceuticals
  • Модел 90 таблетки
  • Наличност В наличност
  • 112,50 лв.


Бърза поръчка

Полимакс е продукт разработен по немска технология за добиване на имунни пептиди. Полимакс е познат и широко използван продукт по света повече от 40 години. От самото си създаване досега се произвежда в лабораториите на немската фамилна компания ХорФерВит от град Олденбург.

Всеки орган и система в човешкия организъм се нуждае от специфични пептиди, отговорни за контрола на клетъчните функции. Пептиди контролират всички процеси - от имунната система до емоциите. Особена роля имат пептидите в слезката, които са универсални химически трансмитери на „съобщения", които контролират, регулират и стабилизират клетките на имунната система и в резултат повишават защитната й функция. Тези пептиди са неразделна част от нормално функциониращата имунна система и се наричат цитокини.

Редица проучвания доказват, че пептидите в продуктите Полимакс и Полимакс Плюс, подпомагат функцията на имунната система и допълват недостига на имунни фактори- цитокини.

Пептидите в Полимакс и Полимакс Плюс са от натурален произход и стимулират имунната система по естествен път, тъй като са сходни на пептидите в слезката на човешкия организъм. По този начин те подпомагат естествената защитна функция на клетките на имунната система, поддържайки необходимото контролирано ниво на ефективност при нужда от защита. Това е много важна характеристика на продукта, която го различава от останалите имуномодулатори.

 

• редуцира имунодефицитната симптоматика;

• намалява честотата и тежеста на инфекциите - следствие от имунен дефицит като грип и грипоподобни състояния, хепатити и др.;

 

Продължителността на курса за лечение е индивидуално, т.е. според тежестта на имунодефицитната симптоматика, препоръчително е два пъти годишно.

Състав:

Една капсула съдържа 0,100 мг олигопептиди от свински далак.

Други съставки: В таблетките - захароза, талк, микрокристална целулоза, калциев карбонат, бяла глина, поливидон, целулоза, гума арабика, шеллак, захарен сироп, титанов двуокис, магнезиев стеарат, царевично нишесте, силно диспергиран силициев двуокис, оцветител жълт Е 172, макрогол бооо, планински гликолов восък, рициново масло, макрогол-глицеролхидроксистеарат, натриев додецилсулфат, пречистена вода 2-пропанол. В капсулната обвивка-желатин, глицерин 85%, пречистена вода, титаниев диоксид Е 172, дибутилфталат, метилхидроксипропил-целулозен фталат, етанол, пречистена вода.

Външен вид: жълто-кафяви обвити таблети.

Опаковка: Една оригинална картонена кутия Полимакс плюс съдържа : 90 таблети Полимакс и 15 капсули Полимакс.

Предназначение:

 

1 таблетка 3 пъти дневно. Приема се през устата с малко течност, преди хранене.

 

На сухо място под 25°С .

Противопоказания:

 

Продуктът не е лекарствено средство. Продуктът не е заместител на разнообразното хранене. Да се съхранява на място недостъпно за малки деца. Да се употребява като хранителна добавка. Да не се превишава препоръчаната дневна доза.

Напишете отзив

Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.