Телефони за бърза поръчка

0878 567 491

Против косопад и посивяване FOLIGAIN ANTIGRAY HAIR FORMULA 60 Capsules

  • Марка Foligain
  • Модел 60 капсули
  • Наличност В наличност
  • 53,40 лв.


Бърза поръчка

Помага, за активиране на скрити или почти мъртви пигментни клетки в целия организъм, за да помогне за възстановяване цвета на косата от сива обратно към първоначалния си цвят.

Състав: Витамин В6 (пиридоксин HCl) 10 mg, Фолиева киселина 400mcg, Biotin 300mcg, Пантотенова киселина (D-изч. Пантотенат) 300mg, Цинк (оксид) 10 mg, Catalase 5000 IU, Horse Tail (7% екстракт) 100 mg, Saw Palmetto (45% екстракт) 300 мг, PABA 200 мг, L-тирозин 200 mg, Растителни стероли (45% бета-ситостерол) 100mg, Коприва Root Extract 100mg, Хлорофил 10mg, Fo Ti Powder 10mg, Barley Grass Juice Powder 10mg

Употреба: Да се приемат по 2 капсули дневно, или според лекарско предписание.

Опаковка: 60 капсули в контейнер

Резултатите при всеки човек могат да се различават, тъй като хората започват да има сива коса в различни етапи в живота си и различните кичури коса реагират по различен начин на лечението. Трябва да забележите разлика обикновено в интервала от 4-9 месеца.

Защо да използвате FOLIGAIN® ANTIGRAY?

Съдържа каталаза. Липсата на каталаза води до верижна реакция в резултат на което косата посивява.

Подкрепя способността на организма да произвежда пигмента меланин.

Помага за активиране на скрити или почти мъртви пигментни клетки в целия организъм, за да се възстанови първоначалния цвят на косата.

В продължение на много години, учените предполагат, че косата става сива с течение на времето, тъй като някакъв вид естествено срещащ се "токсин" пречи на способността на меланин, да насища косата с цвят. (Меланинът е вещество, произвеждано от организма, който дава оцветяването на косата, кожата и очите.), Поради това екип от изследователи от университета в Брадфорд във Великобритания, провеждат множество изследвания за да разберат точният биологичен и химичен процес. Основният виновник за посивяването се оказва, че е излишък на водороден пероксид, естествено произвеждан от клетките на косата.

Клетките на косата при хората от всички възрасти произвеждат водороден пероксид. Но в младите хора, той по-бързо се разпада на своите безвредни елементи: водород и кислород, благодарение на ензима каталаза. С напредване на възрастта, обаче, клетките на косата произвеждат все по-малки количества от каталаза, и по-малко водороден пероксид успява да се разгради.

Водородния пероксид действа като белина за меланина. Първоначално косата започва да посивява, но с течение на времето, тъй като нивото на каталаза продължава да намалява и нивото на водородния пероксид се увеличава, сивият цвят дава път на белият.

FOLIGAIN® ANTIGRAY съдържа ензима каталаза. Липсата на каталаза води до началото на верижната реакция, описана по-горе. FOLIGAIN® ANTIGRAY съчетава каталаза с други хранителни вещества, признати в подпомагането за по-плътна, по-здрава коса с по-дебел косъм.

FOLIGAIN® ANTIGRAY помага за стимулиране на меланоцитите (клетките, в който се съхранява меланина) за увеличаване на способността на организма да произвежда пигмента меланин, който е генетично базиран и определя оцветяването на косата, кожата, очите. Гамата от цветове, от русо до кафяво или черно, се определя от броя, размера и цвета на пигментните гранули. Меланоцитите на косата са разположени в космените фоликули. С напредване на възрастта, пигментните клетки в нашите космените фоликули постепенно умират. Когато има по-малко пигментни клетки в космения фоликул, съдържанието на меланин в кичур коса намалява и цвета става по-прозрачен - като сиво, сребристо, бяло. С напредване на възрастта, все по-малко пигментни клетки произвеждат меланин. В крайна сметка, косата посивява.

FOLIGAIN® ANTIGRAY работи, за да активира скрити или почти мъртъв пигментни клетки в целия организъм, за да помогне за възстановяване на първоначалния цвят на косата.

Други ключови съставки в FOLIGAIN® ANTIGRAY са:

Хвощ (7% екстракт): Помага за задържане на влагата в косъма и поддържа косата лъскава, без да имате усещането, че е наситена с масло. Също така подхранва корените на косата и предпазва от раздразнения на скалпа.

Растителни стероли (45% бета-ситостерол): Помага да се противодейства на хормоните на стреса, които допринасят за стареенето на косата. Както знаем, хормоните на стреса могат да допринесат за загуба на коса, както и преждевременно побеляване.

Ечемик: Подпомага и подобрява естествения цвят на косата чрез предотвратяване на преждевременна загуба на коса. Ечемикът подпомага сгъстяването на  косата, както и предоставя външни хранителни вещества, образувайки щит на защита за цвета на косата.

Произход: САЩ

Напишете отзив

Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.

Етикети: Против косопад и посивяване, FOLIGAIN ANTIGRAY HAIR FORMULA,