Телефони за бърза поръчка

0878567491 0892207117

Безплатна доставка при поръчка над 60 лева

Reflex Creapure® Creatine Capsules 90 капсули

  • Марка Reflex
  • Модел 90 капсули
  • Наличност В наличност
  • 20,00 лв.


Бърза поръчка
700mg. Creapure® Creatine  в капсула - Гарантирано най-чистият и безопасен креатин на пазара понастоящем
 
Описание на продукта – Креатинът съществува в естествена форма в тялото, има го във всяка клетка и функционира като енергиен резервоар. В зависимост от теглото и мускулната маса, тялото съхранява между 100 и 150 мг креатин, от който около 2 до 4 мг се използват от него ежедневно за нормална дейност. Половината от необходимия креатин се произвежда от самия организъм, останалият трябва да се набавяежедневно с храната. За оптимално набавяне на креатин трябва да се консумира 500 гр.сурово месо и сурова риба всеки ден. Поради факта, че това е трудно осъществимо на практика, използването на добавката Creatine има смисъл и се препоръчва.
 
Предмет на повече от 300 проучвания, той е един от най-задълбочено изследваните хранителни добавки на пазара. В скоростните спортове като спринта, футбола, ръгби и бойните изкуства, както и при интензивните силови тренировки на бодибилдърите, взимането на креатин, даже за кратко време, значително увеличава (до 15%) силата и издръжливостта дори за кратка време. Увеличението може да стигне до 20% за максимална сила в тренировките на интервали.
Взимането на креатин подобрява концентрацията, повишава издръжливостта при тренировките и спомага за по-бързо възстановяване.
Използване на Creatine Monohydrate – Creapure® Creatine е идеален за широк спектър спортисти; от бодибилдъри, през тези , които се нуждаят от експлозивна сила в тяхния спорт или тези от скоростните спортове. Днес има широк асортимент от креатини на пазара и е мнго важно да изберете изследван и безопасен продукт.
 
Какво отличава Creapure® Creatineот конкуренцията? – Предвид наличието на пазара днес на много различни форми Креатин, Creapure® Creatine е единствения Креатин в света, който системно се тества без примеси и вторични продукти. Произведен от AlzChem of Germany, Creapure® Creatineе единствения избор за тези , които искат изслезван и безопасен източник на креатин. Това е изключително важно, откакто другите източници на креатин потенциално съдаржат примеси и вторични продукти включително Creatinine (CRN), dicyandiamide (DCD), Dihydrotriazine (DHT) and Thiourea.

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър
Защита от СПАМ