Телефони за бърза поръчка

0878567491 0892207117

Безплатна доставка при поръчка над 60 лева

Reflex Natural Whey 2,27 кг.

  • Марка Reflex
  • Модел 2,27 кг.
  • Наличност В наличност
  • 157,00 лв.


Бърза поръчка
Описание на продукта -  Естествената суроватка набавя суроватка в естествена форма. Тя не съдържа никакви изкуствени подсладители, оцветители и добавени въглехидрати.
Reflex Natural Whey, както и известният Instant Whey, имат една от най-високите биологични стойности на протеинова добавка на пазара поради отличния си аминокиселинен профил, съдържание на протеин и чудесната усвояемост.
Reflex Natural Whey съдържа по-висока концентрация на разклонени вериги аминокиселини (B.C.A.A), в сравнение с другите протеинови източници. Тази висока концентрация е от съществена важност, защото B.C.A.A\'s се използват главно замускулния метаболизъм и енергия.
 
Natural Whey както и Instant Whey съдържа също и много специалния Digezyme ензимен комплекс. Digezyme ензиме са били усилено изследвани и са показали подобряване на усвояването на протеина. Това в края на краищата допринася за значителното увеличаване на ефекта на абсорбция, който от своя страна води до усвояване на повече аминокиселини за изграждането и възстановяването на мускулите.
 
Използване на Natural Whey – Вземете две дози ( около 25 гр) и ги смесете с 400 мл вода или обезмаслено мляко. Консумирайте по 2-6 порции дневно между храненията и веднага след тренировка. Той е идеален за различни хората, които се нуждаят от това, да подкрепят своята диета с допълнителен източник на протеин.
 
Какво отличава Natural Whey от конкуренцията? – Малко производителиосигуряват естествен продукт, още по-малко имат продукти с такива високи нива протеин и биологична стойност и никои не съдържат пробиотици, които да се грижат за повече здравословни въздействия.

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър
Защита от СПАМ