Телефони за бърза поръчка

0878567491 0892207117

Безплатна доставка при поръчка над 60 лева

SEROTANE WELLNESS 60 Capsules - подобрява настроението и съня

  • Марка Biovea
  • Модел 60 капс.
  • Наличност Не е наличен
  • 35,00 лв.


Бърза поръчка

Подобрява настроението и съня. Спомага за психологическата уравновесеност и спокойствие. Срещу главоболие и мигрени. Контролира апетита и поддържа здравословно тегло.

Съставки в доза: 5-HTP 100mg; Vitamin B-3 5mg; Vitamin B-6 5mg; Calcium 37mg; Magnesium 25mg; Valerian Root (herb powder) 50mg.  Не съдържа захар, изкуствени подсладители, оцветители, овкусители и консерванти.

Употреба: Да се приема 1 капсула 2 пъти дневно или според предписанието на лекар. За по-добър сън вторият прием да е преди лягане.

Опаковка: 60 капсули в контейнер

Какво е SEROTANE WELLNESS и серотонин?

Съставките за подобряване на настроението в SEROTANE WELLNESS на Biovea помагат на вашия мозък по естествен начин да увеличи производството на серотонин. Всяко наше усещане - съзнателно или не, е плод на комплексни реакции, протичащи в човешкия мозък. Реакции, включващи взаимодействие между ендокринна и нервна система, в които основно участие взима серотонинът. Като невротрансмитер серотонитът спомага предаването на съобщенията от един отдел в мозъка в друг. Поради широкото му разпространение сред клетките, влияе на голям набор психологични и други функции на организма. Активно участва в процесите за регулиране на денонощния ритъм на тялото, телесната температура, чувствителността на организма, сексуалното желание и потентността, апетитът, паметта и познанията, начинът на общуване и социалното поведение. Серотонинът влияе и на функционирането на кардиоваскуларната система, мускулите и на някои органи на ендокринната система. Спомага за регулирането на съня, явявайки се прекурсор на хормона мелатонин;

Колкото повече серотонин произвежда нашето тяло, толкова по-радостни, с положителна нагласа и еуфорични сме ние. Хормонът играе важна роля за психологическата ни стабилност, спокойствие и уравновесеност. Недостигът на серотонин може да доведе до нарушения в съня, тревожност и депресивни състояния. Нарастващата агресивност, отрицателните емоции, импулсивността и дълбокото отчаяние неизменно са свързани с намалени нива на невротрансмитера в организма.

Как действа SEROTANE WELLNESS?

Изследванията показват, че хората, приемащи SEROTANE WELLNESS отбелязват подобрение в настроението, намаляване на безпокойството, ограничаване на апетита и спят по-добре. Спомага за контролиране на апетита и поддържане на по-ниското тегло. Да се спазва диета е достатъчно тежко дори и без да са ви опънати нервите. SEROTANE WELLNESS участва в програмата ви за отслабване, като подобрява настроението ви по естествен начин. Полезен е при мигрени и главоболие. Страдащите от главоболие имат ниски нива на серотонин в тъканите. Някои учени обясняват това със синдрома на ниския серотонин.
 

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър
Защита от СПАМ

Етикети: настроение, сън, спокойствие, главоболие,