Смес за КЕТО бадемово куки - Gram за килограм
Състав: Бадемово брашно 60%, кокосово брашно, еритритол,
рошков, морска сол, ванилия, БЕЗГЛУТЕНОВ БАКПУЛВЕР.
Начин на приготвяне:
Изсипете съдържанието на пакетчето, разбъркайте сухата смес,
добавете 1 супена лъжица ябълков оцет. След това добавете 80 гр краве или
кокосово маско на стайна температура и разбъркайте.
С мокри ръце размачкайте тестото, докато всичко се събере на
топка. Сложете полученото тесто върху домакинско фолио и навийте на руло с
дължина около 20 см. Фолираното руло сложете във фризера за около 15 мин. След
това махнете фолиото и нарежете на кръгчета с дебелина около 1 см.
Подредете бисквитите върху хартия за печене, с помощта на
мокти ръце и вилица можете да дооформите с притискане всяка бисквита.
Печете 12-14 мин в предварително загрята на 160 градуса
фурна с вентилатор.
Оставете да изстинат напълно върху хартията, тогава са
готови за консумация. Докато са топли са ронливи.
Хранителна стойност за 100 гр:
Енергийност 2161,25 kJ/516,55 kcal
Въглехидрати 16,3 гр от които захари 3,12 гр
Мазнини 45,21 гр от които наситени мастни киселини 17,9 гр
Белтъчини 11,25 гр
Сол 0,64 гр
Етикети: КЕТО, без глутен