Телефони за бърза поръчка

0876566991

Безплатна доставка при поръчка над 60 лева

Theanine Complex 120 veg caps - Biovea в подкрепа на нервната система

  • Марка Biovea
  • Модел 120 капсули
  • Наличност В наличност
  • 25,00 лв.
  • 18,00 лв.


Бърза поръчка

Продуктът е със срок на годност до 10/2021г.

Намалява стреса, балансира неврологичната функция и действа отпускащо. Подсилва имунитета и кръвоносната система. Стимулира изгарянето на мазнини. Подпомага понижаването на кръвното налягане.

Състав в доза: Магнезий (хелатна магнезиева аминокислина) 300 мг, GABA 500мг, Таурин 450 мг, L-Теанин 200мг, екстракт от магнолия (кора)(std. to 2% Honokiol) 60 мг, екстракт от свещен босилек (лист) 100 мг   

Употреба: Да се приемат по 4 таблетки дневно или според предписанието на лекар.

ВНИМАНИЕ: Ако сте бременни или смятате да забременявате, или кърмите, или взимате, каквито и да е лекарства съдържащи антидепресанти, като MAOIs, SSRIs, или други невропсихотични лекарства и/или добавки, като жълт кантарион, консултирайте се с вашият личен лекар преди употребата на този продукт. Прекомерната употреба може да доведе до понижаване на способността за шофиране, или работата с машини. Не се препоръчва употребата на продукта с алкохол.

Опаковка: 120 таблетки в контейнер.

THEANINE with RELORA® е натурален продукт, който спомага за успокояването, потушавайки чувството за стрес и безпокойство. За разлика от други формули, които могат да предизвикат сънливост, THEANINE with RELORA® успокоява, чрез клинично проучени естествени съставки, които са напълно безопасни и нямат нежелани странични ефекти. Завишените, нездравословни нива на стрес могат да отслабят имунитета, като по този начин тялото става по-уязвимо . THEANINE with RELORA® съдържа богата бленда от съставки, които успокояват при чувство за напрегнатост, неудобство или неспокойство, осигурявайки естественото състояние и чувство за здраве на тялото.

L-Theanine: Невероятна аминокиселина открита почти единствено в черния и зеленият чай, която помага за успокояването на съзнанието и предпазва тялото. Стимулира почивката без да успива, като преминава кръвно-мозъчната бариера за по-силен успокояващ ефект върху невротрансмитерите допамин и GABA в мозъка. Така усилва мозъчните алфа вълни, които са свързани с осезаемото отпочиване и стимулиращия ефект на кофеина. L-Theanine също предпазва тялото, като стимулира имунната система, която може да бъде отслабена поради прекомерно количество стрес. Тази аминокиселина е изходно вещество на антигена етиламин, който стимулира повишения синтез на антителата познати, като Т-клетки, които са реалните защитници на тялото от нахлули външни вредни организми.

За L-теанин има общо над сто проучвания публикувани в най-реномирани научни списания.Те определят L-теанин, като продукт, който, подобрява концентрацията, създава усещане за спокойствие и релакс, намалява умствения и физически стрес и подобрява качеството на съня и улеснява запаметяването при учене, намалява негативните ефекти от кофеина, засилва имунната система, намалява симптомите на предменструалния синдром, нормализира кръвното налягане, съхранява живота на нервните клетки включително и при недостатъчност на кръвоснабдяването на мозъка.

GABA: Един от най-важните предаватели на импулси в мозъка, които филтрират прекомерните „невронни шумове”. GABA проявява синергичен ефект с аминокиселината таурин и минерала магнезий за превенция на свръх невронна активност в централната нервна система. Също така поддържа молекулите на допамина и серотонина активни в мозъка, които по своему стимулират отпускането, регулират съня, балансират настроението и подпомагат апетита. Действа като стабилизатор за мозъка, като балансира състоянията на превъзбуда. Подпомага правилната мозъчна функция, противодейства на безпокойството, стреса, депресивните състояния, епилептични проблеми, стареенето. Той подпомага топенето на мазнините и изграждането на мускулите. С възрастта нивата му намаляват и поради това е важно да се приема продукта.

Магнезий: Незаменим минерал, който подпомага отпочиването на мускулатурата и нервите, действа синергично (взаимно се допълват) с GABA и таурин. Магнезия е особено важен за отпочиването, защото балансира мускулните съкращения и регулира реакциите на превъзбуда породени от нервите в централната нервна система.

Таурин: Още един регулатор на невротрансмитерите, който подпомага отпочиването на мозъка и нервните клетки. Подтискат и регулират превъзбуждащи реакции в мозъка и централната нервна система. Таурина подтиска функцията на веществата възбуждащи невротрансмитерите, като норепинефрин и ацетилхолин. Резултата е балансирано настроение и нерви.

Holy Basil:Едно от най-използваните растения използвани в Индия за намаляване на вредните ефекти породени от стрес, това става като понижава нивата на произвеждания кортизол( хормона на стреса). Високо ценена съставка от Аюрведите в билкарството с цел подобряване на концентрацията.

Relora®: Kомбинация от екстракти на две Китайски растения – магнолия и филадендрон – използвани от хилядолетия за стимулиране на отпочиването, Relora® балансира нивата на кортизола и така помага за премахването на стреса. Кортизола е особен хормон, синтезиран от надбъбречната жлеза в отговор на преживяния стрес. Комбинацията помага регулирайки стресовата чувствителност, включително кръвното налягане, функцията на имунната система, усвояването на микроелементите и инсулиновата чувствителност. Много медицински експерти поддържат теорията, че високите нива на кортизола от преживения стрес могат да допринесат за нервен дисбаланс; докато намалявайки нивата на кортизол може да помогне във възвръщането на цялостния баланс на тялото.

Произход: САЩ

Напишете отзив

Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.

Етикети: теанин с релора, намалява стреса, действа отпускащо, подсилва имунитета,