Телефони за бърза поръчка

0878567491 0892207117

Безплатна доставка при поръчка над 60 лева

Тинктура Здрав Бял Дроб 100мл - Билка Чудодейка

  • 15,60 лв.


Бърза поръчка

Белият дроб е жизненоважен орган за съществуването ни. Той е в основата на дихателния процес, без който животът ни би бил немислим. Съвременният начин на живот, концентриран в големи, силно замърсени градове, с вреден, а често и отровен въздух; злоупотребата с тютюнопушенето и тежките последствия от зачестяващите в последните години дихателни вирусни инфекции често водят до тежки увреждания на белия дроб. Желанието ни да облекчим или да подпомогнем овладяването на тежките белодробни заболявания ни провокира и вдъхнови да създадем тинктура Здрав бял дроб. Тинктурата се предлага в стъклена опаковка от 100 мл.

В състава на тинктура Здрав бял дроб близат билките джинджифил, шроколист живовлек, босилек, мента, лазаркиня, копър, мащерка, липа, седефче и риган.

Прием:  Да се приема сутрин и вечер поне 30 минути преди или след хранене по 1 чаена лъжичка / 4мл. / от тинктурата, разтворена в 150 мл. вода. При комбиниран прием на две и повече тинктури всяка от тях да се приема само един път на ден на разстояние поне 4 часа една от друга. 

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър
Защита от СПАМ