Телефони за бърза поръчка

0878567491 0892207117

Безплатна доставка при поръчка над 60 лева

Ultra Natural Prostate - за простатата 60 капсули

  • Марка LifeExtension
  • Модел 60 капсули
  • Наличност В наличност
  • 85,00 лв.


Бърза поръчка

Хранителна добавка Ultra Natural Prostate - Оптимално ефикасен комплекс от хранителни вещества за подобряване функцията на простата, облекчава при възпаления, предпазва от доброкачествено увеличение, поддържане на здравословното и състояние. Приложение при онкологични заболявания.

Формулата Ultra Natural Prostate предоставя научно доказани, стандартизирани растителни екстракти, които подпомагат здравословното функциониране на простатата. Няма друга формула за предпазване на простата с такъв широк състав от хранителни вещества за поддържане на здрава простатна жлеза.

Действия и индикатори: Оптимално ефикасен комплекс от хранителни вещества за подобряване функцията на простата, облекчава при възпаления, предпазва от доброкачествено увеличение, поддържане на здравословното и състояние.

Скоро към формулата бяха добавени стандартизирани лигнани от лен и норвежки смърч. Тези лигнани се преобразуват в червата в ентеролактон и след това се усвоява в кръвния поток, където имат забележително въздействие. Ентеролактонът притежава антиестрогенен и антидехидротестостеронен ефект, който е от първостепенно значение за стареенето на простатната жлеза.

Останалите 8 активи съставки на Ultra Natural Prostate са:

Екстракт от соу палмето (Saw palmetto). Редица естествени биологични промени при застаряващите мъже засягат функцията и структурата на простатата. Соу палмето си взаимодейства с дехиротестостерона в простатата, като спира дейността на алфа-адренорецепторите (в подкрепа на силната уринарна струя) и контролира възпалителните процеси в простатната жлеза. Новата технология за извличане DeepExtract™ осигурява възможно най-добрия и пълноценен биоактивен екстракт от соу палмето.

5-Loxin® екстракт от босвелия (Boswellia). Официалните проучвания разкриват, че стареенето и лошата храна предизвикват повишаване на опасния ензим (5-липоксигеназа), което може да засегне клетките на простатата. 5-Loxin® е патентован екстракт от растението босвелия, за което има доказателства, че потиска 5-липоксигеназата и други фактори, предизвикващи инфекции.

Екстракт от коприва (Urtica dioica). Със стареенето на мъжа голяма част от тестостерона се превръща в естроген. Простатните клетки се чувствителни към т покачването на естрогена. Копривата подпомага клетките на простатата срещу излишния естроген.

Пигеум (Pygeum africanum). Стареенето предизвиква повишаване на нивото на определени простагландини в простатната жлеза. Екстрактът от пигеум африканум съдейства за потискането на простагландините, успокоява простатната жлеза и осигурява комфорт.

Бета-ситостерол (Beta – sitosterol). Биологически най-активният елемент на пигеума е бета-ситостерола. В тази формула е включен бета-ситостерол от други растителни източници за поддържане на простатата.

Cernitin. Доказано е, че този европейски екстракт от полен успокоява мускулния тонус на уретрата, противодейства на дихидротестостерона и контролира възпалителните процеси.

Бор (Boron). Освен че помага за защитата на костната система, този минерал забавя покачването на специфичния простатен антиген – полза, която изглежда, че е в резултат на положителното действие на бора в присъствието на ензими, разрушаващи протеина в простатната жлеза.

Ликопен (Lycopenе). Този каротеноид, свързван с червения цвят на домата, съдейства за правилното функциониране на гените от ДНК в клетките на простатата.

Пояснение относно увеличението на простата: Една от причините за увеличаването на простатата е свръхпроизводството на метаболит на тестостерона, наречен дихидротестостерон (DHT), който се смята за главния виновник за развитието на доброкачественото уголемяване на простата и вероятно на рака на простатата. Стимулиращата природа на дихидротестостерона в развитието на простатата е безспорна, тъй като кастрацията преди 40-годишна възраст предпазва от увеличаване и рак на простатата. В допълнение кастрацията е доказана терапия за лечение и на доброкачественото, и на злокачественото заболяване. Доказателството, че DHT е причина за проблемите с простата, ние дават научни наблюдения от 1974 г., при които мъже с ниски нива на DHT в кръвта поддържали нормална мускулна маса, либодо и малка простата. За сравнение - мъже, които имали средни нива на DHT, страдали от уголемена простата, фронтално оплешивяване, дифузен растеж на брадата и акне. Изглежда, че DHT е отговорен за редица нежелани последици в живота на мъжете. Тестостеронът се преобразува в DHT с помощта на ензима 5-алфа-редуктаза, който се увеличава с напредването на възрастта, като води до повишено производство на DHT, до намаляване на тестостерона и уголeмяване на жлезата. Когато се блокира действието на ензима 5-алфа-редуктаза, следва драстично намаляване на нивата на DHT.

Препоръчителна употреба:

Да се приема по 1 капсула сутрин и вечер (с или без храна) или според предписанието на лекар.

Състав в 2 капсули:

Сао Палмето екстракт 320 мг.

Кернитин екстракт  252 мг.

5-Локсин 70 мг.

Екстракт от коприва 240 мг.

Пигеум екстракт 100 мг.

Ликопен (от доматен екстракт) 10 мг.

Фитостеролови комплекс  678 мг.

Екстракт от норвежки смърч  20,15 мг.

Бор (от бор цитрат, глицинат и аспартат)        3 мг.

Розмарин екстракт 800 мкг

Не съдържа захар, изкуствени подсладители, оцветители, овкусители и консерванти

Опаковка:

60 капсули в контейнер

Противопоказания:

При бременност и кърмене се консултирайте с вашият лекар. Да не се превишават препоръчителните дневни дози
 

Условия на съхранение: 

Да се съхранява на хладно и сухо място при температури от 0 C до 25 C . Защитено от светлина и недостъпно за деца място

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър
Защита от СПАМ