Телефони за бърза поръчка

0876566991

Безплатна доставка при поръчка над 60 лева

VITAMIN B2 100 mg - подобрява усвояването на храната със срок на годност 06.2021г.

  • Марка Biovea
  • Модел 100 таблети
  • Наличност В наличност
  • 22,30 лв.
  • 10,00 лв.


Бърза поръчка

Продуктът е със срок на годност до 06.2021г.

Подобрява усвояването на храната. Ключов за усвояването и разграждането на въглехидратите и аминокиселините. Изключително важен за растежа на тялото, тъканите и клетките. Необходим за здрави коса, кожа, нокти, очи и черен дроб. Помага за правилното функциониране на нервната система.

Състав: Рибофлавин ( Витамин В2 ) 100 мг; Калций 89 мг.

Не съдържа захар, изкуствени подсладители, оцветители, овкусители и консерванти

Употреба: Да се приема по 1 таблетка дневно или според предписанието на лекар.

Опаковка: 100 таблетки в контейнер.

Витамин В2 е един от осемте Б витамина, които помагат на организма да превръща храната (въглехидратите) в гориво ( глюкоза ), която се „изгаря“ за производството на енергия. Витамините от Б-комплекс са необходими за здравето на кожата, косата, очите и черния дроб. Те също така помагат и за правилното функциониране на нервната система. В допълнение към производството на енергия за тялото, рибофлавин работи като антиоксидант, борейки се с вредните частици в тялото, известни като свободни радикали.

Витамин В2 участва в производството на червените кръвни телца и по този начин съдейства за движението на кислородните молекули в кръвта, засилва функциите на имунната система и помага на организма в борбата с различни болестни състояния и вируси. Улеснява и работата на отделителната система, с което е от полза за дебелото черво. Витамин В2 има значение и за растежа и развитието на организма, както и за възпроизводствените му функции. 

Произход: САЩ

Напишете отзив

Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.

Етикети: витамин б2,