Телефони за бърза поръчка

0878 567 491

VITAMIN D3 капки 400IU 30ml - за имунитет, кости, зъби, мускули

  • 29,00 лв.
  • 16,00 лв.


Бърза поръчка

Продуктът е със срок на годност до 30.11.2024г.


Хранителна добавка Витамин D допринася за поддържане здравословната функция на имунната система, костите (костната плътност), зъбите и мускулите. Подпомага поддържането здравословни нива на кръвното налягане.


Оптимално усвояема формула с течна форма за прием. Витамин D3 може да се синтезира от хората чрез кожата при излагане на слънчева светлина. Поради зимата, метеорологичните условия и по-малкото излагане на слънце способността на тялото ви да произвежда достатъчно витамин D може да бъде възпрепятствана. Тези фактори подчертават значението на приема на добавки с витамин D. Витамин D осигурява значителна подкрепа за здрава костна плътност. Той играе роля в регулирането на клетъчното делене и върху имунитета. Резултатите от изследванията свързват дефицита на витамин D с много често срещани проблеми, свързани с възрастта.

В днешно време се забелязва, че нивата на витамин Д при хората като цяло са в стойности под необходимите. Специалисти по хранене съветват дневният прием да е поне около 1000-2000 IU и до 10 000 IU за по-възрастните хора. Целта на приема на добавка с витамин D е да се постигне оптимално ниво на витамин D в кръвта между 50-80 ng/ml. Кръвният тест за витамин D може да ви помогне да определите допълнителното количество витамин D, което може да се наложи да добавите за да постигнете оптималните нива.

Състав в дневна доза от 1 капка: Витамин D3 (Холекалциферол) 10 mcg (400IU).

Помощни съставки: маслиново масло.

Не съдържа захар, изкуствени подсладители, оцветители, овкусители и консерванти. 

Препоръчителен дневен прием: Да се приема от 1 до 10 капки дневно, разтворена в сок или вода.

За оптимален ефект да се приема поне 3 месеца!

Напишете отзив

Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.

Етикети: Течен витамин Д, витамин Д капки, за имунитет, кости, зъби, мускули, хранителна добавка