Телефони за бърза поръчка

0878 567 491

WOMEN'S MULTI (FOOD BASED) 120 Tablets - специално за жени за оптимално здраве

  • Марка Biovea
  • Модел 120 табл.
  • Наличност В наличност
  • 51,50 лв.


Бърза поръчка

Комплексна и високоефективна формула, специално предназначена за жени. Осигурява най-важните витамини, минерали, микроелементи и хранителни вещества за поддържане на оптимално здраве. Внимателно подбрани и взаимно допълващи се съставки за максимизиране на ефекта от тях. Спомагат за нормалния хормонален баланс, нивата на холестерола и функцията на сърдечно-съдовата, нервната и храносмилателна система. За здрави коса, кожа, нокти и зъби.

Съставки в дневна доза: Vitamin A (natural beta carotene) 10,000IU; Vitamin C (magnesium ascorbate) 200mg; Vitamin D (acholecalciferol) 400IU; Vitamin E (d-alpha tocopherol) 30IU; Vitamin K (phytonadione) 30mcg; Thiamin (Vitamin B1)25mg; Riboflavin (Vitamin B2) 25mg; Niacin (Vitamin B3) 25mg; Choline (Vitamin B4) 10mg; Pantothenic Acid (Vitamin B5) 300mg; Vitamin B6 (as pyridoxine HCI) 25mg; Biotin (Vitamin B7) 50mcg; Inositol (Vitamin B8) 10mg; Folic acid (Vitamin B9) 400mcg; Vitamin B12 (cyanocobalamin) 400mcg; Calcium (calcium complexes) 500mg; Iron 18mg; Iodine (from kelp) 100mcg; Magnesium (magnesium citrate) 250mg; Zinc (zinc citrate) 15mg; Selenium 100mcg; Copper 2mg; Manganese 2mg; Chromium50mcg; Molybdenum 10mcg; Potassium 50mcg; Vanadium 2mcg; Boron 50mcg; Bioflavonoids (from lemon) 25mg; Rutin 10mg; Hesperidin 10mg; PABA 5mg; Enzyme Complex (protease, amylase, lipase, cellulase) 28mg; Proprietary Superfood Blend: (papaya juice powder (папая екстракт), spirulina (спирулина), barley grass (ечемик), dong quai (китайска ангелика), vitex (витекс), horsetail (хвощ), fo-tiroot (Фо-Ти корен), schizandra (шизандра), nettles (коприва), carrot powder (екстракт морков), spinach powder (екстракт спанак)) 555mg.
Не съдържа захар, изкуствени подсладители, оцветители, овкусители и консерванти.

Употреба: Да се приемат 2 таблетки дневно с храната или според предписанието на лекар.

Опаковка: 120 таблетки в контейнер

Какво представлява WOMEN'S MULTI на BIOVEA?

Възрастовата група и пола са от огромно значение, когато решаваме какви допълващи продукти ще приемаме. Отдавна се знае, че жените се нуждаят от хранителни вещества, различни от тези за мъжете. Има специфични събития в живота на жената, които налагат приемането на определени хранителни вещества с храната, които ще й помогнат да се грижи за здравето си. Витамин Е помага на женския организъм да произвежда хормоните, необходими за нормалния цикъл и съдейства за правилната комуникация между клетките. Витамин В допринася за поддържането на енергийните нива и за оползотворяването на хранителните вещества, постъпващи в организма чрез храната. Желязото и калцият са много важни за здравите кости и за снабдяването на организма с кислород. Тези два витамина сами по себе си са абсолютнa необходимост в хранителния режим на всяка жена. MULTI-VITAMIN WOMEN на BIOVEA съдържа хранителните вещества, които помагат на жената да се справя със стреса в ежедневието и да бъде здрава.

Какво е предимството на витамините с хранителни вещества?

Органичните витамини са създадени чрез комбинирането на съставките с хранителни вещества, като се използват като основа за формулата. Включват се билки, ензими, плодове, растения и други.Чрез изследвания е доказано, че такава комбинация увеличава нивото на усвояване и оползотворяване на всичките съдържащи се компоненти. Постига се и синергичен ефект, усилващ действието на формулата като цяло. В голяма степен витамините базирани на хранителни вещества са по-достъпни и усвояеми за организма и съответно по-ефективни. Те са най-висококачествените хранителни добавки на пазара.

Защо да приемате WOMEN'S MULTI на Biovea?

Всеизвестен факт е, че витамините и минералите в точните количества участват в редица биологични процеси като растежа, храносмилането, умствената активност и противодействието на инфекции. Определени хранителни вещества позволяват на вашето тяло да използват въглехидратите, мазнините и протеините, тъй като влизат в ролята на катализатори, които стартират или ускоряват химичните реакции в целия организъм. Така че, ако изчерпите определени хранителни вещества, които са необходими за всеобщо стимулиране – от нивата на енергия до функцията на мозъка, това, което трябва да направите е да си ги набавите и ще почувствате разликата!

Продуктите, съдържащи витамини и минерали са по-важни от всякога в съвременния забързан свят. В натовареното си ежедневие сме изложени на многобройни токсини, които са станали част от модерния живот. Пълноценното хранене ни защитава от околната среда и старостта, но само ако всички спомагателни фактори са налице. Можем ли да получим всички хранители вещества, от които се нуждаем, от храната? Е, неопровержим факт е, че храната не е такава, каквато е била преди 100 години, дори преди 50 години. Растенията, от които се произвеждат много от храните се отглеждат в други страни, където се складират с месеци и губят хранителната си стойност заради окисляването. Освен това е нещо обичайно да се отглеждат храни на изтощени почви година след година. Големи медицински институти като Клиника „Майо” и основните медицински журнали потвърждават, че приемът на качествени продукти, съдържащи мултивитамини и минерали, помага за контролирането на здравословни проблеми, които не се повлияват от други видове лечения.

Произход: САЩ

Напишете отзив

Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.

Етикети: витамини за жени, витамини, минерали, микроелементи, за здрава имунна система,