Телефони за бърза поръчка

0878567491 0892207117

Безплатна доставка при поръчка над 60 лева

За възстановяване Universal Torrent - 1.5 килограма

  • Марка Universal Nutrition
  • Модел 1.5 килограм
  • Наличност В наличност
  • 128,50 лв.


Бърза поръчка

Torrent - 1.5 килограма

Торент поставя нов стандарт за след тренировка (Post-Workout). Въпреки че често се пренебрегва тази част от ежедневието на културизта е най-критичният аспект в стремежа да се насърчи нов растеж. Правилното използване на това време е от жизнено важно значение за предизвикване общата мускулна маса "активиране". Торент формула е предназначена за максимизиране на анаболния "прозорец на възможностите", която съществува след тежка тренировка, когато синтеза на мускулния протеин може потенциално да бъдат стимулирани с часове. Едновременно с това, процентът на деградацията на протеин е увеличена.

При липса на критични приеми, протеиновия баланс остане отрицателeн. Ако искате да се изгради мускулна маса това определено не е добро. Това е мястото, където Торент ™ влиза в играта. Той действа бързо и ефективно, като се предоставя на мускулите мощна каскада от хранителни вещества, всичко е въпрос на моменти. След твърда тренировка мускулите са съборени, гликоген е изчерпан и тялото ти влиза в вредно катаболно състояние. За културиста, това е състояние на червен сигнал.

Когато се консумира веднага след тренировка, Торент активаторите на мускулна маса, се втурват да донесат обратно на тялото анаболно "зелена светлина" състояние, бърз ремонт на повредени мускулни влакна, докато задейства прясно растежа. На първо място, той е със супер висока ефективност. Торент ™ е зареден с хидролизиран суроватъчен протеин, който се състои от малки суроватъчни пептиди, че може да се усвоява бързо и абсорбира. Хидролизиран протеин е най-бързият храносмилане протеин на разположение.

Торент също съдържа специализирана Osmosulin Матрицата на въглехидрати, което дава възможност за бързо попълване на гликоген и възможно най-бързо усвояване на мускулно-подхранващи вещества. Тази смес е натъпкана с оптимално съотношение на сложни въглехидрати от иновативни, високо ценени восъчно царевично нишесте, малтодекстрин и декстроза. Тази смес дава възможност за бърз тласък на анаболни инсулини чрез прости захари, заедно с хранителни ефекти на "високо молекулно тегло" въглехидрати.

Специална "анаболна матрица", която ще постави мускулите ви в прекалено силно и бързо възстановяване след тренировка. Когато се консумират веднага след интензивни тренировки тази мощна смес може да предизвика мощен анаболен скок. Повишен анаболизъм, бърз хранителен транспорт, инсулин активатор - всички доставени с помощта на вкусен след тренировачен коктейл за растеж. И ние разбираме вкусни.

Торент Акценти:
 

  • След тренировачна матрица
  • Анаболно Мускулен Активатор
  • Засилено с ключови Аминокиселини
  • Нов мускулен растеж
  • Osmosulin предавателна система
  • Подкрепя Re-Синтеза на Гликогенът

 Доза:

Смесват се 3 супени лъжици заедно с 20oz студена течност. Приема се 30 мин. преди тренировка Консумирайте след всяка тренировъчна сесия

 

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър
Защита от СПАМ